Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bästa falefeln i Puerto Banus

IMG_9976 IMG_9980 IMG_9986 IMG_9989

 

Det här inlägget är faktiskt tidsinställt. Vill ju inte var helt off här bara för att jag ska ut och flyga.  Det är faktiskt första gången jag nervös över att flyga med Alba. Det är ju verkligen mer komplicerat ju äldre hon blir, eller mer att underhålla kanske man kan säga. Hon har alltid varit en snäll och lugn tjej men det är ju spring i benen som jag oroar mig för, då jag flyger själv och kommer väl skämmas efter 13872874 gången jag går förbi typ stolsrad 22 eller liknande 😉

På tal nu om att flyga så är det någon som ska ned till Marbella? Har jag några läsare som är där mycket? Eller faktiskt t o m bor där? Tänkte på om ni vill ha lite restaurang tips? Vi har ju ändå hunnit testa en hel del och delar gärna med mig av det jag vet. Jag har min absoluta favorit falafel och tabouleh nere på Baalbek i Puerto Banus. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Alla tips om Marbella är välkomna! Även efter 25 år upptäcker man fortfarande nytt! Kram

  Victoria 2016-04-25 11:06:17 http://www.corazonyzanahoria.com
  Svara
 • Du tar så fina bilder!

  Minna Torstensson 2016-04-20 14:25:59 http://www.minnaelvira.devote.se
  Svara
 • Du har i alla fall en läsare som bor i Marbella… 🙂 Tips på dina smultronställen är jätteuppskattat!

  Madeleine 2016-04-20 08:40:37
  Svara
 • Gärna restaurang tips! Är där ca 3 gr per år:) Tack för inspirerande blogg!

  Louise 2016-04-19 22:28:01
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!