Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mitt tips om energin är slut

IMG_0424

 

Hej alla fina ni! Här blev det ju en liten kort tystnad, jag önskar jag hade fler armar men det går bara inte ihop ibland. Det är nog en mammas högsta önskan ibland, att bara få vara tillräcklig och det är faktiskt min prio 1 varje vaken minut så förlåt att ni fick vänta. Jag har ju nämligen flugit hem nu och det gick bättre än väntat, Alba som var super ( läs svin – skit – jätte- ) pigg innan vi satte oss på planet och jag anade det värsta… Det blir ju aldrig som man tänkt sig, hon var kramgo hela vägen och flirta med alla omkring sig. Och det har hon fortsatt med så vi har varit runt och träffat alla kära, som vi har längtat <3  Dock har jag inte hunnit stor handla än vilket står på nästa punkt på todolist! Det jag tänkte passa på att visa er nu är ett samarbete jag har med Friggs för att jag ä l s k a r deras raw bars!!! Dom har räddat mig i väldigt många tillfällen då energin går ur mig och kaffe är inget alternativ då jag redan är lite stissig av allt koffein, någon som känner igen sig av känslan? Nu ligger Alba och sussar och jag har druckit te och ätit mig av en den med blåbär och cashew, min absoluta favorit! Dom känns nämligen så äkta och inget tjafs med socker och tillsatser.. Någon som har testat?

Vi hörs snart igen, nu vakna lillan och vi ska gå och handla 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!