Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

100 % äpple plus massa bubblor

IMG_0832 IMG_0836 IMG_0849 IMG_0854

 

Tack fantastiska Appletiser för att ni förgyllde min dag med en korg fylld med bara massa grönt och skönt! Det måste jag ändå säga att ni verkligen gjorde då det var bara en liten retsticka för det som ska ske på fredag, jag ska på Adele och få dricka just den här sjukt goda bubblande äppeldrycken! Har haft precis druckit en och fick energi för att bege mig ut på en behövlig kvällspromenad i den friska luften! Är det några fler som ska på Adele? Är det någon som har smaka den här goda drycken på 100 % BARA äpple + lite bubblor men det är bara lite plus i kanten 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vilken jättefin trälåda 🙂

  Carro 2016-04-29 15:03:47
  Svara
 • låter jättegott!! vart får man tag i den om man bor i Göteborg?

  madeleine 2016-04-28 12:09:25
  Svara
 • Fick också det budet och tyckte det var supergott! Eftersom jag inte kunde göra av med alla äpplen la jag dem ute i entrén med en lapp där det stod ”Varsågoda” till alla grannar, de tog slut så snabbt 😀

  Sofie Lundberg 2016-04-28 10:29:25 http://foodstories.se
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!