Varför ska man dricka kombucha?

IMG_0754 IMG_0759

 

Förlåt för dåligt med uppdatering sedan jag kom hem.. Jag vill faktiskt vara ärligt och säga att jag mår pyton! Jag lovar att se till at det kommer dundra med massa härliga recept här men har haft tankarna någon annan stans. Det är ingenting ni ska bli drabbade av!

Men där står jag idag men en helt himmelskt god choklad som jag köpte på Ecoist, tyckte den va så söt när jag öppnade så var tvungen att visa. Den ligger i kassan och är raw choklad som är handgjord och hade en ljuvlig konsistens. Sedan drack jag en stor kombucha, en dricka för hälsonördar var det någon som sa.. Jag älskar de, vissa gillar de inte. Men det smakar ju helt klart speciellt. Det smakar lixom nyttigt på något vis och suget slog till helgen när en i vårt sällskap drack en. Nu är suget släckt och det är ju så enkelt att vara lite nyttig.. Någon som mer tycker det är gott med kombucha? Hoppas det, då det som sagt är väldigt bra att dricka! Då det är en dryck som är fylld med vitaminer, nyttiga bakterier och antioxidanter! Den har både en detoxande effekt men även ökar den mättnadskänslan.. 

Den hette ju även KARMA och just nu hoppas jag på lite god sådan.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Min favorit är Humm Kombucha – helt underbar! http://attlevasunt.se/halsodrycken-kombucha-tar-varlden-med-storm

  Jessica Sundberg 2016-04-29 10:44:35 http://attlevasunt.se/
  Svara
 • Låter som en spännande dryck – får man testa någon gång kanske bättre än all pepsi max jag häller i mig 😉 fy vad keligt att du mår pyton.. Samla kraft hos din lilla och skriv när du orkar, vi finns ju kvar. Kraaaam

  Petra 2016-04-27 15:37:59
  Svara
 • Ääääälskar Kombucha. Bästa som finns när det är riktigt varmt ute eller när man är sugen på nåt men inte vet vad…
  Jag bor i Kalifornien och det finns som tur är i nästan alla mataffärer här, vet inte hur det är i Sverige? Sist jag var hemma tyckte jag det var lite svårt att få tag på och lite dyrt (?).

  Andi 2016-04-27 01:38:59
  Svara
  • Svar på Andis kommentar.

   Jag med! Visst känns det så härligt och dricka det? Åh lyllos dig, där finns ju dom med chiafrön i oxå.. Älskar Kalifornien! Här hemma är det lite klurigt att få tag i dom fortfarande.. Fast vill man så vet man vart dom finns.. typ i alla hälsokoster, Mother, Egoist, Dr.Salad osv.. 🙂 Men det där med att det är dyrt stämmer skillnat mot vad priset är på en där du är. Fast det har blitt bättre här.. Det går åt rätt håll 😉

   foodjunkie 2016-04-27 09:45:42
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    Det är ju så gott och man känner sig verkligen hälsosam när man dricker den istf en latte. Brukar beställa från Yoi KomBucha, inte dyrare än kaffe 😉 Jättegod, ekologisk och fermenterad här i Småland är den oxå 🙂

    Malin Svensson 2018-06-07 14:12:28
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!