Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Här kommer bästa middags tipset

IMG_0942

Hello…. Jag var ju bara Tvungen att börja med ett Hello efter gårdagen SJUKT bra konsert. Jag var ju på Adele! Både jag och min syster börja gråta när hon kliver på, vilket aldrig har hänt förut men det var mäktigt. Vi hade bästa platsen och det vill jag tacka Appeltieser för, vi både drack och åt massa gott och hade hela scenen som utsikt! Och det ni får se här är ju inte hemma hos mig utan jag och Alba var bjuda på middag hos Mira här om dagen och kära nån så gott det var, världens bästa Mira ( försöker smöra här så hon läser och bjuder hem oss snart igen)! Ett perfekt tips till er tänkte jag och hann ta en bild så man kan gissa lite vad som bjöds på. Ni ser ju att det är lite olika stavar av gurka, morötter, selleri.. Någon som kan gissa vad man ska ha det till? 🙂 Crispy duck – peking anka- fast pulled chicken. Någon som vet nu vad jag pratar om? Det är så det heter, alltså crispa duck, och man serverar det just så här med grönsaksstavar, med en magiskt god sås som just är för detta som heter Crispy duck sås. Men det man gör är att man nästan äter det som en taco, man har tuunna tuuuuunna tortilla bröd, kinesiska pannkakor heter det. Gullan hade värmt moröttsbiffar till mig men kycklingen sa hon var lätt att tillaga då hon bara lagt in två kycklingar i ugn ed en teriyakisås och sedan när den är klar trådar man den med en gaffel ned i mer av den såsen. Sista men inte minst en helt magsikt god sallad på koriander, spenat, riven färsk ingefära, lime, mäng och olivolja! Nästan allt detta hade hon inte då varit och köpt på vanlig matsfär utan på en asiatbutik. Kan vara bra att veta men det kan vara lättare att gå till en sån då dom har allt där och även då koriander i stora knippor för en billig peng. Så det ni behöver är alltså;

 • selleri
 • morötter
 • gurka
 • tunna kinesiska pannkakor
 • Crispy duck sås
 • kyckling
 • teriyakisås
 • koriander
 • mango
 • spenat
 • ingefära
 • lime
 • nån chilisås att ha i om man vill

Vad tycker ni förresten av tavlan där bak..? Det är faktiskt min pappa som tagit den bilden i LA och säljer den nu fall någon undrar.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Superfin tavla! Har du några ungefärliga prisuppgifter? 🙂

  Madelene 2016-05-14 09:14:20
  Svara
 • Tack för svar! Säg gärna till!! 🙂

  Sofie 2016-05-02 10:24:47
  Svara
 • VAR kan man köpa tavlan?? 🙂

  Sofie 2016-05-01 12:30:22
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hej Sofie 🙂 Vad kul att du frågar, det ska jag titta upp och återkommer snarast! Den är så SNYGG! 🙂

   foodjunkie 2016-05-02 00:31:52
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!