En avokado ros på en perfekt smoothie

IMG_1238 IMG_1248

 

Dagens smoothie fick en sådan härlig färg, typ lite turkos.. Måste varit spirulinan som trolla till det med allt det andra. Fast det som är finast är ju att göra en avokado ros att toppa det hela med! Tänkte att det måste jag ju visa sen i steg hur man gör om ni vill.. eller det är jätte simpelt – mina kloka läsare behöver inte bilder hur man gör.. Utan dela avokadon, dra bort skalet, skär i tunna fina skivor och dra nu alla till en lång remsa och sedan snurra ihop.. Hmm jo jag borde visa på bild hur man gör.. Det var ju svårt att skriva och förklara hur man skulle göra! Återkommer med det. Och börjar med själva receptet! Jag tycker den blev perfekt att ta nu som mellis vid 15 tiden då jag aldrig hade orkat hålla mig till middag med mat;

 • 1 ekologisk banan
 • 1 lime
 • 2 msk krossade linfrön
 • 2 dadlar
 • 1-2 dl vanilj soya yoghurt
 • 1 grönt äpple
 • 1 msk sprirulina
 • 3 msk chiafrön

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Mums låter gott!! Men 1 dl linfrön? Det låter farligt, man ska max äta 1-2 matskedar per dag för att förhindra förgiftning :O

  A 2016-05-03 18:12:51
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   MEN hallå, det hade jag HELT glömt.. TACK rara du! Det stämmer och hoppas nu ingen hann göra denna smoothie. Vad pinsamt! Jag som brukar ha koll på just sådana här detaljer.. Det man ska få i sig är ju linfröolja och inte linfrön.. Även om dom är nyttiga men du max som du säger 2 msk! TACK igen <3

   foodjunkie 2016-05-03 22:06:47
   Svara
 • Wow ser supergott ut! Kika gärna in i min blogg också. Kram!

  Emelie Walles 2016-05-03 18:01:05 http://www.emeliewalles.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!