Nividas

IMG_1175 IMG_1184 IMG_1208 IMG_1210 IMG_1217 IMG_1222

 

Nu när jag ända har börjat med lite bebis frågor här, hur länge har ni haft er bebis i bärselen? Jag hade det idag och börjar känns att hon är väldigt stor nu. Och vet ni vad, hon tog FEM stycken steg idag!! Tiden bara springer iväg och min lilla gulliga unge fick börja dagen med att då alltså sitta i bärselen ( jag drog av pyjamasen och bytte om medan hon sov, så hon fick verkligen börja dagen i bärselen) på väg ned till ett mysigt frukost event. Det var glasögonmärket Nivida som bjöd på massvis med gott och även då med massa glasögon! Väldigt passande nu när våren slog till och man vill ingen annat är att slänga på sig ett par snygga glajjor och hänga i solen 🙂 Klicka här för att se mina favoriter och även vilka bra priset dom har! Tack för imorse och speciellt till min duktiga vän Mira som styrde ihop det <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!