Snabbaste skönhets knepet

IMG_0250

 

Det här är min räddare i nöden! Visst ser den lite ståtlig ut? Cleari.. min kära räddare! Jag blir nämligen så lätt röd i ögen och jag tycker man ser så mycket piggare och fräschare ut när ögonen är vita och inte lite halv dassiga ut. Förstår ni hur jag menar? Jag använder denna mer nu när pollen är i luften men det är verkligen ett tips om man vill se så fräscht som möjligt. Ursäkta att ni fick se en gammal använd förpackning men jag vill verkligen tipsa om denna då jag hört fler och fler som inte visste att den här fanns. Den finns att köpa på apoteket och nu har ni ju sett förpackningen också 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fast det där kan vill inte kallas hälsotips? Läs mer här: http://www.dryeyezone.com/encyclopedia/vasoconstrictors.html

  Bättre att dricka vatten och att låta ögonen vila. Som du kan läsa i artikeln så leder vardaglig konsumtion av denna produkt till rödare ögon i längden.. brukade själv vara beroende av dem, nu använder jag dem aldrig och ärligt talat har jag aldrig heller problem med ögonen. Ofta handlar det bara om att vi borde dricka mer vatten att vi egentligen bara är uttorkade.

  Kram! 🙂

  Kristina 2016-05-04 02:17:57
  Svara
  • Svar på Kristinas kommentar.

   Åh jag vet precis vad du menar och jag var nog lite otydlig i mitt inlägg.. Jag vill mest tipsa om det om man vill ha en SNABB fix men i längden ska man självklart se till att dricka vatten och ha en ren och sund levnad annars synd det såklart på ögonen! Tack för att du förtydligade det hela 🙂 Ha en underbar halv dag och helg sedan! Kram 🙂

   foodjunkie 2016-05-04 10:32:25
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!