Badbilder och en vegetarisk gryta

IMG_1651 IMG_1661 IMG_1668 IMG_1671 IMG_1680 IMG_1694 IMG_1710 IMG_1723 IMG_1740 IMG_1748 IMG_1759 IMG_1769

 

Vi är på landet, jaaaaa så mysigt!! Men mitt internet är ju dessvärre mindre jaaaa.. Men jag ska se till att ni får inspiration ändå för passar på att lägga upp då det fungerar! Och med dom här bilderna vill jag mest bara säga att ut och njut! Det vet ni nog själva hur jäkla härligt det är. Och hur gott man sover efter en dag ut! Jag är just nu omringad av alla mina små älsklingar. Alba har sina idoler här och det är så mysigt och få se hur dom lattjar loss varje sekund <3 Vi kom ut till Lisas land igår och hade med oss mat ifrån stan så jag rörde ihop en gryta som jag tänkte är smidigt att ha nu när vi alla här. Den kommer ju säkert vara godast imorgon så det blir perfekt avslut innan vi åker.

 • paulus mix som ni kan hitta HÄR så ni vet vilken jag menar, jag tycker verkligen den är perfekt att göra grytmix på
 • koka upp i salatat vatten samt buljong
 • 4 st vitlök som jag bara skär
 • mängder av färsk persilja
 • 1 paket krossade tomater
 • 1 röd paprika
 • champinjoner
 • paprika pulver
 • chili
 • örtsalt
 • smaka av med salt och peppar

Väldigt gott att toppa med fetaost, jag äter gärna som det är med en grön sallad med avokado i 🙂 Hoppas ni får en underbar helg! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Vilka söta tjejer 🙂

  Petra 2016-05-10 08:51:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!