Just den här är svår att sluta med när man börjar

IMG_1928 IMG_1963

 

Jiho för den här magiska värmen som har vart här idag( eller hela helgen men idag var det ju sommar)! Vi kom ju hem igår från Lisas land och var tvungen att fylla upp min kyl innan jag kunde göra något recept. Och imorgon ska ni få se ett recept som jag ska göra för en sak som jag tycker är roligt. Hoppas ni är lite nyfikna och kommer hålla med mig! En till sak som faktiskt är jiho, jag har trollat till min balkong idag! Nu är det t o m väldigt mysigt och sitta där, bland blommor, färska örter, gurka -och apelsin växt, lyktor osv.. Jag kunde ju inte låta bli att ta mig en kvälls knäckis med avokado på där efter lillan somnat 😉 Finns det något godare än en knäckemacka med avokado på? Svårt att sluta äta om man börjat…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!