LIVLY har utförsäljning

IMG_2289 IMG_2294 IMG_2332 IMG_2333 IMG_2344 IMG_2346 IMG_2363

 

Idag har jag varit på min absoluta favorit utförsäljning! Jag kommer så väl ihåg första gången jag gick, det var bara några dagar innan Alba kom och jag gick runt som en flicka på rosa moln där inne bland nyfödda bebisar och alla dessa kläder det finns där.. Till ett v ä l d i g t bra pris! Idag fick jag äran att köra ut mina tre fina vänner till den igen ( läskigt dyrbar last hade jag idag i bilen) och då vill jag nu i ett samarbete med LIVLY berätta att det finns till kl 20.00 idag och imorgon också mellan 8-17.00. Dom fyller på med saker HELA tiden, jag köpte nu kläder för 18-24 mån och 2-4 år så hade koll på dom två ställena och det kom alltid någonting kul nytt när man titta. Så ni kan ju ana om det vart fina födelsedagspresenter till lillan älsklingen här hemma 😉 Ville bara in och tipsa er snabbt om det nu, skynda fynda – ute i Haninge är det och väldigt smidigt och åka bil ut dit! –> Hantverkarvägen 23 C och HÄR är hemsidan .. Lycka till! <3 (jag fuskade och gav lite innan söndag till henne just för hon är lite febrig.. hon fick sitt 1års vaccin igår.. men inget hon märker av verkar det som)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej
    Vet du om det blir någon utförsäljning i vår, i så fall? Är det Livly som håller i själva outlet, alltså de som har butiken i Stockholm.
    Mvh Egzona

    Egzona 2017-03-13 07:01:36
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!