Världens bästa knep

IMG_1336

 

Japp ni läste rätt. Detta är alltså världens bästa knep för att smaksätta din mat på det bästa sättet. Jag älskar att ha citron i min mat och det blir lätt några stycken i veckan. Istället för att då slänga dom lägger jag dom i en skål/burk med lock tills jag hade samlat ihop en gäng. Då var det dags för att göra magi. Här kan man välja att göra olika,beror lite på hur mycket man fått ihop. Antingen så lägger du i g o t t salt där i och mortlar runt och låter stå i kylen. Och sedan när du lagar mat tar du bara en citron bit i och då behövs maten knapps saltas( inte mer än med lite örtsalt).. utan då har du en helt magiskt god citronsmak med salt.

Knep två som är på bilden här är att jag kokade ihop allt med rikligt med salt och vatten. Och då kan man använda sig av vattnet när man lagar mat. Ni som testar detta komma verkligen förstå skillnaden. Jag har alltid min burk redo i kylen och ser alltid till att fylla på den. Men det är dom citronbitarna som får stå och dra sig längst som ger mest smak sedan i maten. Mmmmmmmmmmmycket bra knep helt enkelt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag bara älskar dina tips! Lagar många av dina recept! Just detta med citroner har jag funderat på att göra! Hur länge klarar det sig i kylen utan att bli dåligt?

    Petra 2016-05-20 11:26:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!