Tack till Skafferiet

IMG_2887 IMG_2894 IMG_2903 IMG_2930 IMG_2936 IMG_2937 IMG_2955 IMG_2970 IMG_2978

 

Gahaaaah (#/(&”/(%€€(/#%€) hur mycket vill man bara mysa ner sig med den där mini människan som kom på besök igår?! Lilla ljuvliga mini bebisen <3 Det var inte bara det som blev lyxigt för mig och Alba igår utan jag har ett äran att ha samarbete med Ryska Posten och deras nya tjänst som heter Skafferiet! En helt perfekt tjänst tycker jag då dom har tänk till miljövänligt.. Man ska alltså snabbt (med någon cool elbil såklart eftersom detta är så genomtänk) kunna beställa sin frukost/ mellanmål ( frukt, bröd, smoothies, barer, kaffe, bakverk, bär osv och allt är då redan sköljt och fint förberett)  när energin håller på att dippa till sitt kontor för en rimlig summa men det bästa är då att dom tänk på allt, dom tar alltså hand om all frukt och liknande som blir till övers i butikerna till att bli smoothies eller bakverk. Så detta gynnar oss alla på ett perfekt sätt! HÄR kan ni läsa mer hur smidigt det är.  Jag älskar sånna här tjänster som förenklar livet ibland.. speciellt nu med dom små liven <3 Hoppas ni har en underbar helg! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!