Bästa knepet när du ska ha picknick

IMG_3307 IMG_3328 IMG_3337 IMG_3344 IMG_3364 IMG_3409

 

Hjälp vad jag måste ta tag i mig själv och sätta mig och blogga ikapp. Jag har massa tips att visa er men dagarna går för fort just nu. Att ha en liten 1åring som börjar springa överallt är ju inte detsamma här hemma. Så hoppas ni har tålamod så kommer jag snart in i den dagsformen också. Ni ser ju bara före och efterbilden när vi picknicka igår hur det kan se ut.. haha. Fast det är det värt! Jag och Lisa bestämde oss för att mysa med barnen nu när hon är hemma igen efter LA. Passade på att fånga solen igår och la oss i parken. Men nu till det riktiga tipset som vi gjorde för att lyxa till det ordentligt. Eller ska jag vara ärlig så var det absolut det smidigaste vi kunde hitta på. Vi beställde picknicken från Foodora! Alla var nöjda och glada helt enkelt 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!