Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Det här måste besökas

IMG_2637 IMG_2652 IMG_2651 IMG_2648 IMG_2644

 

Har ni varit på nya hotellet Haymakret? Det är alltså gamla PUB huset på Hötorget. Som det har blivit nice! Jag fick äran att gå på deras invigning förra helgen. Det var så sjukt bra uppstyrt! Jag har som sagt inte haft så många sena nätter sedan Alba kom, men just denna kväll ville jag inte missa och det var jag glad för att jag inte gjorde. Det var dessutom SpoilConcept som anordnade som min kära syster jobbar för så hade mina förväntningar att det skulle vara just en sådan bra tillställning som det var. Vi vaknade t o m dagen efter och gick dit igen för att få se det fina hotellet igen och då passade vi även på att åt. Och det vill jag tipsa om, Gretas direkt in till vänster åt vi och allt vi åt var riktigt gott! Det fanns en liten uteservering för er som inte vill missa det här ljuvliga vädret som är nu men att sitta inne är annars ett tips då det är så snyggt överallt!

 

På bilden ser ni min underbara faster som hjälpte mig med Alba på kvällen<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vilka fina bilder du tar!! Vad har du för kamera? Ja och hela din blogg är toppen med så inspirerande enkla recept!! Kram kram

  Carolin 2016-06-02 16:14:32 http://www.smoothiesandstuff.com
  Svara
  • Svar på Carolins kommentar.

   Tusen tack fina du! Jag har en rätt gammal Canon men har lyxar till det med ett dunderbar objektiv. Så mitt tips är att gå till en kamera butik och fråga efter det du vill ha. Jag kan tipsa om att gå till Sveavägen till Scandinavia Photo om du bor i Sthlm.. För min är just nu väldigt smidig och ska själv gå på jakt efter ny. Men tusen tack för din fina kommentar <3 KRAM

   foodjunkie 2016-06-09 14:51:41
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson