Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sommarmat

IMG_2840 IMG_2842 IMG_2861 IMG_2864

 

Visst tycker man alltid att det är så galet gott på sommaren? Allt är så fräscht och enkelt. Som dom här små svenska potatisarna som man bra lätt kokar i saltat vatten och har en klick smör på efteråt. Och till det ha en grön sallad med också kokade haricoverts, rostade pumpafrön med havssalt.. Det som var salladen i var romansallad, färsk grönkål som köptes fint i en kruka och en blandsallad som ni kan hålla utkik efter i butiken då den innehåller riven rödbeta, har ni sett den? Så gott att ha i salladen. Till det här hade vi en laxburgare, den var dessvärre köpt så inget jag kommer med recept nu. Utan ett tips mer till er att äta, med en teriyakisås och färska jalapenos!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!