Besos och pizza delux

IMG_3016

Hoppla.. Hej.. Förlåt för dålig uppdatering! Det är så mycket som händer just nu så jag hinner knappt med mig själv. Men det är ju så, man lever ju bara en gång och det ska man faktiskt ta vara på! Och då självklart ta vara på sin kropp också. Jag är en människa som tar en dag i taget och inte alls planerar långt framåt, men maten har man ju som en livsstil… Är ni med mig? Visst att man kan hamna i olika rutiner och att slarva lite hit och dit.. Men det ser jag mer som att njuta! Inte få dåligt samvete för hur ni behandlar er kropp utan gör det bara till någonting bättre. Som här åt jag den mest godaste pizzan och drack rödvin, njöt till fullo och åt choklad efteråt och tog en lång promenad dagen efter. Plus minus noll metoden kanske man kan kala den haha. Men på tal om pizzan så fick den toppenbetyg av min kära vän då den var den godaste pizzan hon någonsin ätit. Köpte degen på Kajsa Warg och kavlade ut, gjorde en tomatsås på vitlök, krossade tomater, salt, färsk oregano, peppar och några droppar balsamico. La på den och toppa med det jag var sugen på och det var oliver, soltorkade tomater, små kronärtskockor och sedan i ugn. Efteråt toppade jag med färsk ruccola, det är ju en klassiker som inte får glömmas. Rödvinet är ju duktiga Carolina Gynning som har kommit med ett nytt ekologiskt som är perfekt att bjuda på då det är väldigt lätt drucket 😉 Jag ska se till att skämma bort er med recept inom kort.. håll ut mina käraste läsare! Ni är bäst och det hoppas jag ni vet om! KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!