Det är innehållet som räknas

IMG_3425 IMG_3430

Någon mer än mig som gillar att släcka törsten nu i den underbara värmen med en fräsch smoothie? Jag är inne i en ingefära och citron dille. Så fräscht! Men då äter jag det såklart inte som det är.. men det förstod ni nog! Utan temat i smak är ofta det nu. Och det är just för att jag tycker att det släcker törst så väl. Som ni nu förstod så äter jag inte citronen och ingefäran som dom är så hajar ni nog också att det inte ligger det inte en hel ananas där i smoothien utan endast toppen för dekoration. Men ni anar nog nu vad smoothien innehåller 😉

 • 3 cm ingefära
 • 1 citron
 • 1 grönt äpple
 • 2 dl fryst ananas
 • 2 dl fryst mango
 • 1 dl havre
 • 1/2 avokado
 • 3 dadlar
 • havremjölk efter hur tjock man vill ha den

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!