Så god så man nästan trillar av stolen

IMG_3527

Godmorgon! Sun is shining and so are you. Hur mår ni? Jag vill faktiskt in och ge er ett hett tips på min godaste morgon macka. Håll i er… ( trumvirvel) rostat valnötsbröd, Philadelphiaost, kanel och färska skivor av persikor! Någon som blev sugen? Hoppas ni förstår att jag vill ge er tips och inte sukta er till avundsjuka. Det är inte mitt motto. Utan jag hoppas att ni själva sitter med just en sådan här god smörgås inom kort! Har ni någon favorit så dela gärna med er! Kram från mig och ha en fin dag

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tack för tipset! Jag är så insnöad på jordnötssmör med banan till allt; bröd, majskakor, knäckebröd ….. Och känner att jag behöver bryta mitt beroende lite ? Detta låter supersmarr! ??

  Jessika 2016-06-15 10:25:19
  Svara
  • Svar på Jessikas kommentar.

   Åh, vad tyckte du? Har du testat.. :)? Så himla gott tycker jag. Men jordnötssmör har en förkärlek här hemma också 😉

   foodjunkie 2016-06-27 22:14:57
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!