När en hunger dipp slår till

IMG_3597IMG_3611IMG_3604

Att få en hunger dipp och inte veta vad man ska äta kan ju hända alla.. Och då är det ju väldigt lyxigt att redan ha färdig kokta potatisar i kylen, speciellt svensk färsk potatis. Bara steka dom och hälla i vispat ägg och toppa med goda oliver. Så för er som har potatis eller rödbetor hemma är ju som jag sagt förut, ett tips att koka upp allt på samma gång. Det går alltid att hitta på någonting kul med det till nästa måltid.

Någon som smakat den där gräslöksblomman? Så mycket smak i den att det nästan blev starkt. Så tips är att om ni har en sådan är att strimla den över en sallad. Nu ska jag gå och mysa med min lilla febriga älskling! Tror det är tänder på G.. Så hon kan äta all god mat ordentligt snart 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!