Varför körsbär

IMG_3762

 

Någon mer än mig som älskar körsbär? Det är ju en fröjd att ha det hemma och gå runt och smaska på. Dock lite läbbigt med kärnorna nu när man har en liten hemma. Jag och som många andra som skriver till mig har det här suget som kan komma ibland, lite väl ofta ibland. Här har vi den ultimata skålen! Man får använda munnen och tugga, det är sött, frisk och dundergott. Nu nämnde jag det här med att tugga och ni kanske undrar om jag inte gör det med annat.. men det jag menar är att ju mer man tuggar desto mer mätt blir man, alltså stillar suget oxå. Förstår ni hur jag menar? Det är alltså en liten luring till våra fina kroppar som vill bli matade. Någon att lägga på minnet när ni kanske dricker något gott istället när suget slår till.. så ha någonting att tugga på då också!

Är det näringen man vill åt när man äter dessa goda små vinröda bollar så är dom sura faktiskt mer fyllda med vitaminer än dom söta, så se det inte som en fail när den kommer in i munnen istället för dom söta 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!