Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Varför körsbär

IMG_3762

 

Någon mer än mig som älskar körsbär? Det är ju en fröjd att ha det hemma och gå runt och smaska på. Dock lite läbbigt med kärnorna nu när man har en liten hemma. Jag och som många andra som skriver till mig har det här suget som kan komma ibland, lite väl ofta ibland. Här har vi den ultimata skålen! Man får använda munnen och tugga, det är sött, frisk och dundergott. Nu nämnde jag det här med att tugga och ni kanske undrar om jag inte gör det med annat.. men det jag menar är att ju mer man tuggar desto mer mätt blir man, alltså stillar suget oxå. Förstår ni hur jag menar? Det är alltså en liten luring till våra fina kroppar som vill bli matade. Någon att lägga på minnet när ni kanske dricker något gott istället när suget slår till.. så ha någonting att tugga på då också!

Är det näringen man vill åt när man äter dessa goda små vinröda bollar så är dom sura faktiskt mer fyllda med vitaminer än dom söta, så se det inte som en fail när den kommer in i munnen istället för dom söta 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind