Smidigt, nyttigt och fräscht

IMG_4010 IMG_4014 IMG_3996 IMG_3993 IMG_3990 IMG_3966

 

Hoopla, redan fredag! Den här veckan har gått fort men det har hänt väldigt mycket, väldigt många små saker. Nya upptäckter som hänt, jag har vaknat och inte varit hungrig.. bara förra veckan åt jag på nätterna och nu kunde jag knappt äta frukost för det här med att känna sig mätte är en ny upptäckt för mig. Amningen tog lixomm över hela mig, jag åt konstant och prata om mat 24/7. Så hallallujia jag känner mig fri från hungern! Dock så måste jag nu vänja mig vid att kanske inte kunna äta hela tiden och precis vad som helst ( vilket jag har känt varit lyxigt och tagit vara på till fullo).. hehe om nu förstår vad jag menar. Någon som oxå haft så när ni ammat? Dags att börja träna nu iaf ( inte bara dom härliga promenaderna), och jag är taggad till max, och ska ta tag i det .. på måndag! Brukar ni också säga så, på måndag börjar jag.. Det är en klassiker, men jag älskar att vara periodare. Så som stolt periodare ska jag nu börja ge er mitt i sommar inspo till mer träning! Vad säger ni om det? Men självklart mest fokus på recept och tips. Här kommer ett bra tips, ha glassformar hemma och häll över allt gott som blir över, typ smoothie eller läskande dricka. Perfekt när man får oväntat besök eller suget slår till ( dessutom älskar Alba detta!)

 • granatäpplejuice
 • cocosvatten
 • chili
 • citronmeliss
 • lime

PS: Tack till Rose som gav mig dom här smidiga glassformarna, bra present om ni ska iväg på middag eller liknande. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!