Lite lätt kaos på Klang

IMG_4182 IMG_4177 IMG_4178 IMG_4186 IMG_4193

 

Titta vilka gullungar! Dom är ju söta så man smälter.. tyvärr kan skenet bedra ibland, det har nämligen kommit till en period då att gå på resturang eller fik har blivit till ett projekt. Alba klarar väl max 40 minuter sen ruttnar hon t o t a l t. ”Spring i benen” kan man väl kalla syndromet! Jag tycker iofs att hon är gladare nu när hon kan gå än slutet när hon ville gå men kunde bara krypa, då var det bara frustration. Så där satt jag avundsjuk imorse och åt min goda frukost. Dom andra små underbara bebisarna ville inte ut och springa utan nöjde sig fint med sällskapet! Det gjorde jag med, fina Anja som också bloggar här på Metromode och sen Alexia som är så härlig med också en blogg. Mamma maffian med bloggar!

Så tips till er som vill ut och äta en god stor frukost är Klang i Fältöversten. Trevlig personal, god mat och mycket mat! Jag tog en avokado toast där det var philadelphiaost, citron olja, avokado och chiliflaks på, en stor nypressad apelsin, morot och ingefära juice och sist men inte minst en ännu större och behövlig kaffe!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!