När det inte blir som man tänkt sig

IMG_3706 IMG_3714

 

Goooodmorgon! Hoppas ni har haft en helt UNDERBAR midsommar! Jag har tänkt på er mina läsare.. Jag har dåligt samvete för det inte kommit upp någonting på flera flera timmar, vi pratar dagar. Mitt kamerakort fasta i datorn och jag har varit ute på midsommarfirande.. så utan kort till kameran då det förstördes när jag äntligen fick ut det så blev det pannkaka av det hela. Har några mobilbilder att bjuda på men prio ETT är att gå och handla nytt kort nu. Så tråkigt att jag inte haft kameran då jag verkligen haft ett och annat att dela med mig under helgen. Men det ska jag ta igen nu 🙂

Finns ingenting godare än frukost tycker jag och har alltid tyckt det tror jag. Det spelar ingen roll på dagen man äter det, det är precis lika gott. En kaffe plus tillbehör. Som den här sommar-smörgåsen, krispigt rostad surdegsbröd(  från Gateau eller liknande ), philadelphiaost och svenska jordgubbar! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jordgubbar på macka är något som verkligen kommer stort nu, har sett det hos massa bloggare idag och hos mig själv även innan jag sett det på bild hos andra, fast jag inte haft det förut. kanske något slags 2016-grej? Eller har du alltid haft jordgubbar på mackor? Det är ju supergött, så jag undrar varför jag inte haft det innan!? Skönt att vi kommit ikapp, kanske instagrams och de vackra matbildernas förtjänst… Skit med kamerakortet, vet precis hur det där är, men vi som läser fnns ju här ändå. Kram på dig!

    uppochhoppa 2016-06-27 22:44:30 http://www.uppochhoppa.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!