Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hatar när det händer..

P1010221 P1010234

 

Vet ni vad.. på min kvällspromenad idag gick min mobil sönder. Innan har skärmen varit sprucken, precis som kanske alla mammors telefoner är.. ? Men nu är skärmen släckt. Först blev jag väl lite smått arg men sen efter några andetag hittade jag precis det där lugnet som jag tror jag lärt mig på yogan. Inte för att jag gick lugnt ( uppenbarligen eftersom jag tappa mobilen och den gick sönder haha. ) utan lugnet och började titta omkring mig och jag är så tacksam för allt som händer och vart jag är idag. Jag gick typ min första promenad utan bebis, så helt själv. Förut min nya lilla kamera som jag kunde ta dessa fina bilder med. Stockholm är så vackert! Kändes som det var någonting i luften.. förstår ni vad jag menar? Eller är jag djup nu.. Hursomhaver – nu till er mina underbara läsare! Är det någonting speciellt ni skulle vilja se? HIT ME! 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Berätta mer om din vardag och dina framtidsplaner! Bor du själv eller tillsammans med Albas pappa? Bor även hans barn hos er? Vad har du/ni för planer i sommar? Hur tänker du kring dagis? Tack för en superbra och inspirerande blogg!

    Hannah 2016-06-29 08:29:05
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind