Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hatar när det händer..

P1010221 P1010234

 

Vet ni vad.. på min kvällspromenad idag gick min mobil sönder. Innan har skärmen varit sprucken, precis som kanske alla mammors telefoner är.. ? Men nu är skärmen släckt. Först blev jag väl lite smått arg men sen efter några andetag hittade jag precis det där lugnet som jag tror jag lärt mig på yogan. Inte för att jag gick lugnt ( uppenbarligen eftersom jag tappa mobilen och den gick sönder haha. ) utan lugnet och började titta omkring mig och jag är så tacksam för allt som händer och vart jag är idag. Jag gick typ min första promenad utan bebis, så helt själv. Förut min nya lilla kamera som jag kunde ta dessa fina bilder med. Stockholm är så vackert! Kändes som det var någonting i luften.. förstår ni vad jag menar? Eller är jag djup nu.. Hursomhaver – nu till er mina underbara läsare! Är det någonting speciellt ni skulle vilja se? HIT ME! 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Berätta mer om din vardag och dina framtidsplaner! Bor du själv eller tillsammans med Albas pappa? Bor även hans barn hos er? Vad har du/ni för planer i sommar? Hur tänker du kring dagis? Tack för en superbra och inspirerande blogg!

    Hannah 2016-06-29 08:29:05
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand