Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Det blev visst Ibiza

P1010388 P1010429

 

Just nu tänkte jag mest komma in och säga hej. Jag vet att det var några dagar sedan ni hörde någonting ifrån mig. Typiskt, jag som var så taggad på att sprudla ut recept till er. Men det blir aldrig som man tänk sig.. Jag bestämde mig igår för att åka till Ibiza. Skrev ju i förra inlägget hur fint Stockholm är och nu i nästa sitter jag här.. mätt som en jag vet inte vad efter en stooooor paella med vit fisk. Kommer sova som ett barn inom några minuter. Ville bara säga att jag ska ge igen allt jag har missat. Tips bara för er som inte vet vart ni ska gå om solen skiner hemma, så var vi på Urban Delis takterass på Sveavägen igår.. Har ni varit där? Gå dit annars och njut av utsikten, musiken, sällskapet, drycken och tilltugget <3 Hörs inom kort! Sov sött på er som läser nu eller gooood morgon 🙂

Alba lärde sig använda sugrör häromdagen, så gulligt när dom små upptäckterna kommer.. Tänk att få göra någonting för första gången! Det är iofs första gången jag är på Ibiza så är det någon som har tips att inte få missa här?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind