Jag kör en dagens outfit, kors i taket

P1020093 P1020094 P1020109 P1020106

 

Heeeej från oss! Säkert uppe i luften nu, på väg hem till Stockholm igen( jag har tidsinställt detta så ni inte får vara utan, ni blir lixom inte av med mig ;). Kändes riktigt tråkigt att lämna Ibiza, det var ju första gången för mig där men jag kommer lätt åka tillbaka! Alba trivdes som fisken i vattnet, det är ändå det som är viktigt när man reser med barn. Jag hade nog lite nervositet i mig just för att det var Ibiza vi åkte till.. tänkte det mer fest och stök, men ön hade allt och lite till. Ni var några som ville se mer klädbilder och som sagt, jag lovade inte guld och gröna skogar men här har ni oss två på väg till strandsen.. i en Mango ( åh vad gott med mango btw..) dress/tunika att fladdra fram rumpan i och en baddräkt under… Alba ( supermodellen) är topp till tå klädd i Zara 🙂  Nu börjar ni väll tröttna på mig snart att det inte kommer recept på löpande band här.. Det ska tas tig nu efter min semester, BUMS! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så gullig Alba är, herre gud! Extremt vacker och så fina ögonen och en underbart nyfiken blick.
    Din klänning är också ljuvlig, jag ville köpa samma men den passar ju bättre till stranden än sthlm, den visade lite för mycket haha 😛
    Ha en bra dag!

    Lara 2016-07-13 08:15:25
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!