Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag kör en dagens outfit, kors i taket

P1020093 P1020094 P1020109 P1020106

 

Heeeej från oss! Säkert uppe i luften nu, på väg hem till Stockholm igen( jag har tidsinställt detta så ni inte får vara utan, ni blir lixom inte av med mig ;). Kändes riktigt tråkigt att lämna Ibiza, det var ju första gången för mig där men jag kommer lätt åka tillbaka! Alba trivdes som fisken i vattnet, det är ändå det som är viktigt när man reser med barn. Jag hade nog lite nervositet i mig just för att det var Ibiza vi åkte till.. tänkte det mer fest och stök, men ön hade allt och lite till. Ni var några som ville se mer klädbilder och som sagt, jag lovade inte guld och gröna skogar men här har ni oss två på väg till strandsen.. i en Mango ( åh vad gott med mango btw..) dress/tunika att fladdra fram rumpan i och en baddräkt under… Alba ( supermodellen) är topp till tå klädd i Zara 🙂  Nu börjar ni väll tröttna på mig snart att det inte kommer recept på löpande band här.. Det ska tas tig nu efter min semester, BUMS! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så gullig Alba är, herre gud! Extremt vacker och så fina ögonen och en underbart nyfiken blick.
    Din klänning är också ljuvlig, jag ville köpa samma men den passar ju bättre till stranden än sthlm, den visade lite för mycket haha 😛
    Ha en bra dag!

    Lara 2016-07-13 08:15:25
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind