Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Det här är vad man pallar

IMG_7241IMG_7239 IMG_7243IMG_7256

 

Hur ballt att jag hittade så här många fyrklöver idag med mamma och Alba. Hoppas på en massa tur nu! Den hade jag inte med mig igår om man säger så.. Allt jag gjorde blev lixim bara fel, t o m att ta ögondroppar blev fel och blev istället öron penicillin. Så idag kändes det som det vände, fick dagen till äran äta pizza (fotboll snart ju) också. Min absoluta favorit rätt just nu.. Inte så roligt kanske men måste ju vara ärlig! Som idag när jag stod och pallade alla körsbär.. och kände mig som en galning som klättrade upp där och alla gick förbi. Det var bara att vara ärlig och säga att jag Ä L S K A R bigarråer, körsbär, klarbär och moreller! Man kan säga att jag var på provsmakning här på vår promenad, det var fullt alla träd! Ut och palla så länge ni pallar innan fåglarna tar dom alla goda bären 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • är inte du vegetarian? 🙂

  emelie 2016-07-11 09:16:11
  Svara
  • Svar på emelies kommentar.

   haha jo, beställningen blev fel, men kände att min tur skulle ju vända så plockade fint bort skinkan från min gorgonzola pizza.. 😉

   foodjunkie 2016-07-11 10:36:06
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!