Vi är ändå bäst på detta

IMG_7340

 

Svensk frukost slår ju ändå rätt många andra runt om i världen. Undrar om det är för att man är uppväxt på det eller om det är så att turister kommer hit och tänker att vi här i Sverige har sånt fantastiskt frukostsortiment..? Det är ju så enkelt, gott bröd med olika roliga pålägg med en stor kaffe är det som blev idag. Ena med jordnötssmör och blåbär andra med ost, tomat, chiliflaks, selleri-salt ( hur löjligt gott ihop är det med tomat?!) och färsk basilika. Om jag inte är lika hungrig till frukost tycker jag det vara härligare med smoothie, chipapudding eller scrambled egg med frukt. Men allt detta är ju så gott! Lyckost oss som har fått växa upp på alla dessa olika frukostar 🙂 Hoppas ni haft en underbar helg! KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Gud ser så gott ut! Bröd kan ju vara något av det godaste som finns med bra pålägg 🙂

  sarahogbergs.blogspot.com 2016-07-11 15:40:33 http://sarahogbergs.blogspot.com
  Svara
 • Gjorde ditt banana bread i helgen, OH MY så gott det var. Gjorde en variant med smör och prästost, och en med Cream cheese & drottningssylt.. MMMM.
  Hade i lite kanel utöver ditt recept och det blev verkligen helt ljuvligt.
  Tack för tipset <3

  Elin 2016-07-11 13:48:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!