Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tävling! Valio Tunna Skivor.

IMG_4227 IMG_4239 IMG_4246 IMG_4255

 

Hur nice är det att duka upp så här? När lunchen blev senare och större än tänkt och middag efter det inte var på kartan. Just därför är jag extra glad att få presentera mitt samarbete med Valio. Dom har nämligen en tävling, där man kan vinna en årsförbrukning av Tunna Skivor (hela 795 st ostskivor!). Färdigskivade – och riktigt tunna! Som ni redan vet är jag en människa som inte kan laga mat i ett stökigt kök. Så att bara få plocka fram några färdigskivade, tunna skivor (och låta osthyveln ligga kvar i lådan) är helt klart en grej för mig… och ska erkänna – jag får alltid en skidbacke på min ost. Titta in HÄR för att få vara med och tävla om en årsförbrukning av tre olika smaker av Tunna Skivor – Port Salut, Gräddost och Gouda. En rätt kul tävling, och är ni en av dom 100 första varje dag – mellan 11–17/7 – får ni ett smakprov (ett per hushåll/tävlingsperiod) 🙂 Man ska bara ta en bild på osten som snurrar runt på hemsidan jag länkade till och den som klarar av att ta en bild på osten när den är som tunnast vinner! 😉 LYCKA TILL mina underbara läsare <3 Jag hejar på er alla, jag testade och det var svårare än vad jag trodde… 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind