Tävling! Valio Tunna Skivor.

IMG_4227 IMG_4239 IMG_4246 IMG_4255

 

Hur nice är det att duka upp så här? När lunchen blev senare och större än tänkt och middag efter det inte var på kartan. Just därför är jag extra glad att få presentera mitt samarbete med Valio. Dom har nämligen en tävling, där man kan vinna en årsförbrukning av Tunna Skivor (hela 795 st ostskivor!). Färdigskivade – och riktigt tunna! Som ni redan vet är jag en människa som inte kan laga mat i ett stökigt kök. Så att bara få plocka fram några färdigskivade, tunna skivor (och låta osthyveln ligga kvar i lådan) är helt klart en grej för mig… och ska erkänna – jag får alltid en skidbacke på min ost. Titta in HÄR för att få vara med och tävla om en årsförbrukning av tre olika smaker av Tunna Skivor – Port Salut, Gräddost och Gouda. En rätt kul tävling, och är ni en av dom 100 första varje dag – mellan 11–17/7 – får ni ett smakprov (ett per hushåll/tävlingsperiod) 🙂 Man ska bara ta en bild på osten som snurrar runt på hemsidan jag länkade till och den som klarar av att ta en bild på osten när den är som tunnast vinner! 😉 LYCKA TILL mina underbara läsare <3 Jag hejar på er alla, jag testade och det var svårare än vad jag trodde… 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!