Otur och förlåt för min tystnad

IMG_7680 (2)IMG_7649IMG_7561 (1)65c332ae04891f00981bff9b03ac8ae5_980x0_c_85_ns_v4

 

Det var ett tag sen jag fick till ett inlägg nu. Kära nån vilken stress det är att inte kunna lägga ut någonting. Det har verkligen blivit så många fel i min vardag den senaste veckan nu så vet inte vart jag ska börja. Kan börja med att be om ursäkt! Och fråga hur ni mår? Är ni många som har fått gå på semester nu? Njut och ta vara på er, det betyder egentligen att man tar alla tillfällen till det man själv vill göra.. Bara se till att inte stressa. Det blir väl annars lätt så? Jag har varit stressad nu ett tag och oturen har varit och hälsat på ex antal gånger.. min mail plus allt annat blev kapat( så ni som fått konstiga ting vet), städerskan snodde osv. Men det är väl så att allt det dåliga ska väl komma på en och samma gång, så snart hoppas jag det vänder ( vågar knappt skriva det)! Hoppas ni har haft underbart nu när jag inte kunnat vara här inne! Och såklart ätit maaassa god mat. Om det är någonting som är speciellt gott på sommaren så är det all god sallad man får ihop. Fräscha och matiga! Eller som snackset högst upp

 • vattenmelon
 • färsk basilika
 • fetaost
 • rostade pinjenötter, i flingsalt svartpeppar chiliflaks
 • olivolja
 • krämig balsamvinäger

Och bara stoppa i en tandpetare och ha en färsk baguette till 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Usch, hoppas det vänder snart! Salladen på bild nr 3 såg underbart god ut, är det pankopanerat halloumi? Recept? Tåller tummarna för dig! Kram

  Moa 2016-07-27 19:31:52 http://nouw.com/fashionableissue
  Svara
 • Fina du, livet kommer i mellan ibland och så får det vara, inget du behöver be om ursäkt för, huvudsaken att du kommer tillbaka :* Blev så glad idag när jag såg uppdatering hihi. Trist när det blir sådär, lyckas konstigt nog alltid bli så att ALLT kommer på precis samma gång.. Hoppas det flyter på åt rätt håll snarast. Kram!<3

  Julia 2016-07-22 17:15:23
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   FINA DU Julia! Det är så fint av dig detta till mig, blir rörd! Och som du säger, allt kommer på en gång.. Hoppas att det vänder snart bara! Så jag kommer tillbaka i mitt flow med allt som man gillar och då är det såklart detta med bloggen! KRAMAR <3<3

   foodjunkie 2016-07-25 17:35:17
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!