Varför det är lite svårt att uppdatera för tillfället

IMG_8017 IMG_8024 IMG_8032

Hjälp vad det är svårt att förklara hur min tid har varit, den har stått stilla men ändå springer den förbi. Som ni alla nu kanske har förstått så är det lite jobbigt här hemma och det är faktiskt så att vi håller på att flytta isär. Även om det är privat så tänkte jag att skriva det till er så ni förstår lite hur läget ligger till. Ni är underbara som ger mig alla snälla kommentarer och allt, det får en faktiskt att bli lite starkare. Önskar bara att jag hade tillgång hela tiden till kök, kamera och data så jag kunde dela med mig mer! Nu fick det helt enkelt bli mobilbilder, men det fungerar det med eller vad tycker ni? Och vad tycker ni om att bara få duka upp en hejdundrans frulle på balkongen :)?

Steka ägg i tryffelolja, lite sallad och färska kryddor och toppa med bacon om man äter det. Rosta smörgåsar med avokado, havsalt chiliflaks och färska kryddor, och en annan med marmelad.. Till en god kaffe, äppeljuice och ayran. Gillar ni Ayran? Jag tycker det är fräscht med is i. Det är en vattnig turkiskt-yoghurt med lite sant i..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Men åh, skit i bloggen! Vi, dina läsare, finns kvar när du landat. Stay strong girl!

  Frida 2016-08-03 21:15:59
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   UNDERBARA DU <3 1000 tack! Det är verkligen upp och ner hela tiden så ska komma ihåg din fina kommentar när det är lite tungt. Den värmde mer än du kan ana! KRAM och ha en fin vecka <3

   foodjunkie 2016-08-15 13:50:34
   Svara
 • Som jag skrivit tidigare så hoppas jag allt löser sig snart för dig. Tänker på dig och skickar massa styrka i form av kramar via datorn till dig. <3

  Julia 2016-07-30 14:09:24
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Du är så fin Julia!!! Jag är så tacksam för jag har er min bästa läsare, ni är verkligen bäst! Det blir som en styrka att få era kommentarer <3 KRAM

   foodjunkie 2016-08-15 13:51:38
   Svara
 • En stor kram åt er! <3

  Sara 2016-07-30 07:57:02
  Svara
 • Usch! Jag är i samma sits just nu.Vi har varit ihop i 4år och har nu tagit beslutet att gå vidare. Är helt förstörd och förkrossad trots att beslutet togs av mig i första hand. När känslor bleknar och man känner att den man alltid älskat inte längre ger det pirret eller den kärleken man önskar ha. Älskar man varandra fortfarande blir det ännu värre att skiljas dock, och beslutet angående om det är rätt eller fel finns med hela tiden. I skrik-gråt och smärta i hjärtat. Men det är mina vänner som stärker mig just nu. Ett beslut kan kännas så hemskt och fel just nu men enligt dom kommer det bli bättre och det är det rätta beslutet.

  En livslång historia från mig här.. Vet hur skönt det är att höra från någon i samma sits. Vet inte alls om du har det på detta sätt, men bara en chansning om att det är såhär det kan va. Oavsett så finns det fler hjärtesorgsna människor som lider just nu! Och som kommer må bättre om ett tag. Det är vad jag tror ❤️

  Katarina 2016-07-29 11:55:23
  Svara
  • Svar på Katarinas kommentar.

   Nää usch, det är så svart när livet ska få en ny vardag! Men vi alla klarar det på ett eller annat vis! Vad fint att du har dina vänner <3 Det är så viktigt att man tar hand om sina nära och kära! Är jätte tacksam för din kommentar även om jag öskar att det inte alls var detta du var med om!! Men det visar bara hur fin människa du är och att du kommer träffa någon som kommer vara lika kär och pirrig som du är i honom! Tiden läker alla sår så var stark och skriv av dig här när du vill <3 Kram och ha en fin vecka

   foodjunkie 2016-08-15 13:56:01
   Svara
 • Så tråkigt att höra <3! Massa styrkekramar! Är övertygad om att du & Alba har en fantastisk framtid som väntar oavsett familjekonstellation. Ni två är ju ett dream team!

  Nina 2016-07-29 11:10:11
  Svara
 • Det var tråkigt att höra! Men du verkar vara en helt underbar tjej så är övertygad om att även om det säkert är jobbigt just nu så kommer det bli bättre och bättre. Styrkekram!

  Hannah 2016-07-28 22:36:16
  Svara
 • Vad tråkigt att höra 🙁 älskar din blogg, den är så härlig och du är grym!

  Anna 2016-07-28 21:24:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!