Ett rörande rörigt tips

IMG_8132 IMG_8131

Jamen visst är man en matglad människa som älskar att umgås! Och igår hade vi en riktig sommarkväll på min systers innegård. Sent in till midnatt med musik, tända ljus och familjen. Tanken var att vi skulle grilla men den var upptagen, men det hindrande inte oss från att ha en underbar middag. Men eftersom det blev lite stressigt så kom nödlösningen, appen Foodora! Kunde inte bli smidigare och inte mycket disk blir det heller. Jag vet att jag tipsat om det förut men det är ju för härligt ibland att bara få maten serverad. Och någonting jag tycker är extra så där när man äter ihop är plockmat, och då är ju min favorit Beirut Café, deras mixtallrik där man får lite av varje.. alla möjliga röror ( rörande rörigt), falafel osv..

Jag har fått en del bilder nu och nu har jag dator så nu ska jag försöka ta igen lite! Många många kramar till er alla och ha en underbar lördag <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!