Sommar sysslor

IMG_8047IMG_8128IMG_8120

Har ni någonsin plockat gula hallon? Hallon kan ju vara upp på toppen av favoriter. Man kan ju inte få nog och tänk er då att där stod vi och plocka direkt från busken.. ändå tills Alba somna av uttråkning. Då var det full rulle ned till vattnet och bada. Så jäkla nice! Både att ha plockat så många hallon så vi kunde göra sylt men också att slänga sig ut i vattnet. Jag älskar att bada! Även om det inte blir så ofta i Sverige, det kan ha med vädret och göra.. eller åldern. Förr hoppade man ju i så fort isen smält och vägrade gå upp även fast läpparna var blå. Även om det var härligt i vattnet igår så är man ju ingen dåre längre, i att bada iaf.. 

  • hallon
  • syltsocker

Så lätt är det att göra sylt. Bara koka ihop det och låt svalna. Ju mer socker du har desto tjockare blir den så vill man göra marmelad förstår ni mina kloka läsare vad man ska göra. Vi använde vår till en tårta när min världens bästa syster fyllde år igår! <3  Frukosten vi åt med henne var härom dagen men det är så häftigt och se hur Alba jämt tittar på henne och härmar allt. Ni kanske ser på blicken.. och sekunden senare satt hon med benen i kors och åt melon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!