Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Två enkla sommar tips

IMG_8103 (1)

Spring och köp med er – f ä r s k a majskolvar. Och inte majskorvar som man sa när man var liten. Hur överjävligt gott är inte det? Det går fort att koka ihop och bara smöra in dom sedan salt och svartpeppar på. Men passa på nu innan sommaren är finito. En sak som är på bilden som går mer att äta hela året runt som är en storslagen knäckemacka är bara att ta smör, varmrökt-lax och en romsås på! Två perfekta enkla tips helt enkelt. Nu ska vi klä på oss och åka ut till min gudmors underbara torp.. Hoppas ni också hinner ta vara på alla dessa lediga dagar, äta sommarmat och bada är någonting jag mår bra av. Man ångrar aldrig ett dopp 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!