Två enkla sommar tips

IMG_8103 (1)

Spring och köp med er – f ä r s k a majskolvar. Och inte majskorvar som man sa när man var liten. Hur överjävligt gott är inte det? Det går fort att koka ihop och bara smöra in dom sedan salt och svartpeppar på. Men passa på nu innan sommaren är finito. En sak som är på bilden som går mer att äta hela året runt som är en storslagen knäckemacka är bara att ta smör, varmrökt-lax och en romsås på! Två perfekta enkla tips helt enkelt. Nu ska vi klä på oss och åka ut till min gudmors underbara torp.. Hoppas ni också hinner ta vara på alla dessa lediga dagar, äta sommarmat och bada är någonting jag mår bra av. Man ångrar aldrig ett dopp 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!