Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Luddski levererar

IMG_8056

 

It´s a wrap! Använder ni er ofta av linsor? Jag kan ha det till allt. Bara smaksätta och ha i alla sallader eller så här i en wrap. Men just i den här måste jag bara tipsa om min kära systers pojkväns SÅS! Jag är ju en sås-o-man, och den här var ju något utöver det vanliga. Han hade haft den att marinera med ( grillad kyckling), men det passa precis till allt. Mixa bara ihop:

 • Äggula
 • Dijon senap
 • Citron
 • Vitlök
 • Sardeller
 • Färska kryddor
 • Chili
 • Sirap
 • Rapsolja

Smaka av hur ni själva vill ha den med mängd av allt. Men lovar er en smakupplevelse! Jag blandade den med linserna, sedan la jag bara i sallad, apelsin och gurka. Mumma!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Är väl typ en ceasar-dressing? Fast med extra chili 😉

  Anna 2016-08-07 11:24:33
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!