Luddski levererar

IMG_8056

 

It´s a wrap! Använder ni er ofta av linsor? Jag kan ha det till allt. Bara smaksätta och ha i alla sallader eller så här i en wrap. Men just i den här måste jag bara tipsa om min kära systers pojkväns SÅS! Jag är ju en sås-o-man, och den här var ju något utöver det vanliga. Han hade haft den att marinera med ( grillad kyckling), men det passa precis till allt. Mixa bara ihop:

 • Äggula
 • Dijon senap
 • Citron
 • Vitlök
 • Sardeller
 • Färska kryddor
 • Chili
 • Sirap
 • Rapsolja

Smaka av hur ni själva vill ha den med mängd av allt. Men lovar er en smakupplevelse! Jag blandade den med linserna, sedan la jag bara i sallad, apelsin och gurka. Mumma!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Är väl typ en ceasar-dressing? Fast med extra chili 😉

  Anna 2016-08-07 11:24:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!