Balsam för själ och kropp

IMG_5492IMG_5502IMG_5523

 

Hej gullisar! Här kunde det blivit en nakenchock, dock valde jag dom där vi skylde oss.. I den mest underbara duschen! Hur jäkla nice är det inte att stå och duscha i det fria. Fri som en fågel. Kanske någon hjort eller två som spana men inget mer än så, eller mamma som förgyllde det hela och fotografera en gång. Vi har ju varit på min gudmor och gudfars torp. Ett sådant ställe som man knappt tror att det finns när man är en stadsråtta. Det var som balsam för själen att komma dit! Vi har njutit till fullo, med den mest goda maten och underbara sällskapet. Ska visa er mer om det och hur fint det är där men ville mest komma in nu och säga hej, detta var precis innan vi åkte så sitter här så skriver detta helt fräsch i sinnet och kroppen 😉 Kram så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!