Ett viktigt inlägg till oss alla

IMG_4602 IMG_4612 IMG_4608 IMG_4605IMG_4638IMG_4648IMG_4656IMG_4658

 

Varför just detta inlägg är viktigt är för att det handlar om oss alla. En sak vi borde vara bra på. Tittar ni någonsin på HUR MÅNGA OLIKA ”ingredienser” det finns i en matvara du handlar? Ett exempel som nämndes nu livet på landet var glass, som det är ca 20 stycken o l i k a ingredienser i.. Gör man egen är det ca 4 st. Får man inte en tankeställare då vad tusan man äter för skräp, utan att kanske veta om det. Jag vet att jag nämt detta förut men vill verkligen påminna er om det. Titta hur många och ta det som har minst. Det är egentligen inte svårare än så, om man nu inte vill göra eget som är såklart allra bäst! Ett till exempel är bröd, lägg ett span och se.. Så vad vi fick dom där dagarna var bara egengjort bröd av min underbara, duktiga och kloka gudmor. Ni ska få lite recept på dom tänkte jag då det var det godaste jag ätit. Det blir lite långt om jag ska ge det i detta så det kommer i nästa. Så tips detta inlägg blir alltså att ni ska börja om ni inte redan gör det – hur många ingredienser det är idet ni ska äta. Jag är ju som sagt en frukt dåre och kan inte förstå hur man orkar lägga energi ( om man nu inte ska tävla i typ fitness)  på att tänka vad det finns för olika ting i frukt som kan vara till det dåliga, alltså kalorier tänker jag på. Ät så rent dom möjligt och njut 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!