Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tänk om man hade det så här

IMG_5166IMG_5176IMG_5178IMG_5181IMG_5195

Godkväll! Här blev första gången jag satte mig ner idag, full ös medvetslös. Och än är inte denna onsdag slut.. Är ni många som har semester fortfarande? Jag vet att jag sa att jag skulle dela med mig av det ena underbara brödet i detta inlägg men det fick bli lite mer inspo med att tänka rent istället. För visst blir det inte mer rent för hela kroppen att bara kunde plocka direkt från grönsakslandet och sedan äta.. eller jo man slöjler av för att inte råka få i sig en snigel eller två. Känns bra i mitt mamma hjärta att Alba sprang runt och ville smaka det ena och det andra. Och jag själv är väl mest avundsjuk på deras gröna fingrar.. Min rabatt hade tyvärr inte sett ut som deras gör. Nu måste jag springa och fixa sista saken innan det är dags för att lägga mig raklång i sängen. KRAMAR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand