Tänk om man hade det så här

IMG_5166IMG_5176IMG_5178IMG_5181IMG_5195

Godkväll! Här blev första gången jag satte mig ner idag, full ös medvetslös. Och än är inte denna onsdag slut.. Är ni många som har semester fortfarande? Jag vet att jag sa att jag skulle dela med mig av det ena underbara brödet i detta inlägg men det fick bli lite mer inspo med att tänka rent istället. För visst blir det inte mer rent för hela kroppen att bara kunde plocka direkt från grönsakslandet och sedan äta.. eller jo man slöjler av för att inte råka få i sig en snigel eller två. Känns bra i mitt mamma hjärta att Alba sprang runt och ville smaka det ena och det andra. Och jag själv är väl mest avundsjuk på deras gröna fingrar.. Min rabatt hade tyvärr inte sett ut som deras gör. Nu måste jag springa och fixa sista saken innan det är dags för att lägga mig raklång i sängen. KRAMAR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!