Är ni taggade eller stressade?

IMG_4694IMG_5015IMG_5017IMG_5558IMG_5591IMG_5594IMG_5605IMG_5618IMG_5634

 

Blir ni stressade nu när semestern börjar ta slut eller känner ni att det är skönt att komma in i rutiner? Kanske hoppa lite glas vin och komma tillbaka till träningen t o m. Jag är riktigt taggad på att börja träna nu ordentligt. Den har har verkligen bara varit långa promenader och lite yoga. Men nu måste jag stärka min kropp! När jag blev gravid vart jag väldigt mån om att äta så ordentligt och lyssna på min kropp så mycket som möjligt, även när jag ammade. Allt skulle ju lixom föras vidare till min skatt.. men nu när allt det är över har det fått vara en liten paus. Jag gillar nyttig mat så aldrig varit svårt men nu på sistone har pizza och liknande lockat mer än en fruktskål.. Känner ni igen er? Jag tycker det är skönt att ha en sådan period ibland, och tror man behöver det för hela kropp och sinne. Men som alltid är det ju balansen som är det viktiga! Och en sak till er som äter kött och kyckling.. min gudmor sa en sak jag ville skriva till er som äter det men är på banan att inte vilja längre. Tänk att alla dessa djur inte är motionerade.. allt kött som produceras idag är alltså djur som får stå still i en bur och lagra bara skit. Ni vet ju hur vi mår i kroppen om vi bara står still och vill inte veta vad vi lagrar.. Dock sa hon att lamm får gå vilt på ängen, och om man då äter vilt såklart. Men sen finns det såklart mer hemska saker kring detta men ville bara skriva det här på tal om att börja röra sig nu.  På tal om det nu ska jag ta en PW och Alba ska sova lunch. KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Edita! Håller verkligen med Matilda nedanför, med allt hon skriver. Jag har följt din blogg länge nu, och blir alltid lika glad, oavsett om det är inlägg om mat, resor, Alba, familj osv. Fortsätt skriv som du gör. Jag gillar att du är personlig och ärlig, jag förstår att du kanske inte vill öppna dig för mycket, men man blir ju lite nyfiken på vad som hänt mellan dig och ditt ex (?) men vill inte att du ska känna dig obekväm, utan bara skriva om du har lust.
  Har du aldrig funderat på bloppis, typ sälja gamla kläder/skor som inte används? Du har såå mycket fint, som jag skulle vilja lägga vantarna på! Bl.a. Dina silvriga Ysl skor ?? stor kram till dig, allting ordnar sig.

  Sofie 2016-08-10 13:09:10
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hej Sofie! På riktigt så värmer era kommentar mer än man kan ana. Det är så fint att man tar sin tid och delar med sig av lite snälla ord! Det betyder jättemycket! Och vad glad jag blir att du läst länge, då vet du hur kul jag tycker det här är.. och vill inte komma efter i inlägg. Men som sagt så ser det inte ut som vanligt på min hemmafrånt nu men kämpar på! Men bli ändå taggad när du säger att det är lika kul om det inte är recept, det gör det hela lite lättare.
   Det som hänt mellan mig och mitt ex är lite personligt just nu men en dag kanske jag orkar berätta. Men för Albas skulle försöker vi vara under samma tak nu innan jag hittar eget och då ( inom väldigt kort tid) kommer jag helt klart ha en BLOPPIS, men vill du köpa min YSL så får du självklart göra det! Vad har du för sko strl? Det är en 36,5 eller 37. Jättesköna men höga och använda några gånger. Ska se om jag hittar kvitto..
   STOR kram till dig och tack <3

   foodjunkie 2016-08-15 13:29:38
   Svara
 • Edita! Tänker på det i var och varannat inlägg och nu måste jag bara skriva det – vad otroligt fina du och din dotter är! Mitt hjärta smälter lite varje gång jag ser en bild på ditt barn, hon ser så nöjd och nyfiken ut och du verkar ha en så fin och avslappnad syn på hennes uppväxt. Såklart skildras inte de jobbiga stunderna i bloggen men jag känner bara att jag vill skicka en STOR styrkekram och en himla kick i baken för att du är mamma på ditt sätt och verkar vara en fantastisk förälder och förebild – det inspirerar! KRAM <3

  Matilda 2016-08-10 08:24:20
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Åh men så fin kommentar <3 Värmer i hela mig, speciellt i mitt mamma hjärta att du säger det om henne. Det är hon verkligen, nyfiken och nöjd! Ska hälsa det till henne och hon kommer antingen nicka ja eller vinka hej hehe. Jag har verkligen bara fokus på henne och det är så häftigt, stort och självklart tidskrävande men värt varenda sekund.. men då kan dock jag komma efter lite här nu när vardagen inte ser ut som den brukar. Du är en underbar människa som skriver din fina kommentar, tänk om alla var så genom goda som du! KRAMAR tillbaka från mig och lilla Alba <3

   foodjunkie 2016-08-15 13:22:55
   Svara
 • Nu kände jag att jag måste göra en kommentar på ditt inlägg. Köper man svenskt kött så har de djuren gått ute oavsett om det är lamm eller nötboskap. Köper man kravmärkt kött vet man dessutom att de bara ätit foder som till stor procent är odlat på gården och odlingen är ekologisk. Kyckling går också fritt i stora hallar och en del med utegårdar också.

  Monica 2016-08-09 17:23:58
  Svara
  • Svar på Monicas kommentar.

   Vad fint att du vill dela med dig om detta och det stämmer säkert i det mesta och flesta fall. HOPPAS jag från hela mitt hjärta! Jag ville mest dela mig mig detta då jag var förbi ett ställe där det stod att det är ekologiskt kött.. Tyvärr var det inte sanning i det hela då som stod i trånga burar, hela dagarna, för att jäsas och slaktas.. Och då tänker jag att folk måste få upp sin syn på VAD för kött man äter. Det är viktigt för oss människor och framför allt djuren. Hoppas du förstod hur jag menar. Ha en fin vecka!

   foodjunkie 2016-08-15 13:33:14
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!