Hälsosam mat som håller en mätt

IMG_5781IMG_5785IMG_5838IMG_5818IMG_5825IMG_5795IMG_5804IMG_5793IMG_5788IMG_5848

 

Var det någon som hann tänka vilken snygg handmodell jag hade med mig idag på min lunch? Jag älskar fina händer så fick ju passa på att utnyttja min chans idag när jag och Mira åt den här goda lunchen. På ett av mina favorit ställen. Där kan man hitta mig ofta. Det finns alltid någonting gott till varje tillfälle, så enligt mig är Dr. Salad perfekt. Allt är ju nämligen ekologiskt och vegansk, och vill man kan man alltid välja till lax till sin mat. Efter mitt besök idag blev jag sugen på en ny cleanse, deras är helt klart den bästa! Massa mat och inte bara juice, det är mer min grej. Men innan jag ens gör den vill jag tipsa om två saker nu dom har som är brutalt goda, taco salladen och cashew- och citron- yoghurten (!).. dom två skojar man inte bort! Och vet ni vad det bästa är med det här, man håller sig mätt och belåten i så många mer timmar än om man äter nåt annat! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så snygg tröja:) Vart kommer den ifrån? Kram Maja

  Maja 2016-09-05 20:23:34
  Svara
 • Det låter jättegott men finns inte här i Malmö gissar jag. Har du testat Holy Greens? Också sååå himla gott. Och nyttigt 🙂

  Alexandra 2016-08-11 21:42:37 http://alexandrabylund.com
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Åh den är magisk, du får spana runt där nere i malmö efter raw taco sallad den citron och cashew yohurt! HOPPAS HOPPAS!
   Jag har inte testat den men vad kul att få höra tips, ska direkt gå och spana, TACK fina du! 🙂

   foodjunkie 2016-08-15 13:17:06
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!