En blåbärsdröm

IMG_5979 (1)IMG_5991IMG_6007IMG_6006IMG_6041IMG_6079 (1)IMG_6071 (1)IMG_6081

 

Hej från blåbärsskogen. Vilka små trollungar vi fick med oss tillbaka.. Dom alla lekte så mysigt i skogen medan vi satt och plockade ihop korgarna fulla med goda, stora blåbär. Och alla fick med sig ett ton blåbär. Inte jag, jag fick med mig hem ett blått och mätt barn och kanske tio stycken blåbär. Det var omöjligt att ens tänka tanken att spara till något kul att göra med dom efter, mina gick till det bästa möjliga ändå 🙂 Men ska visa er vad vi gjorde med alla andras blåbär, hejdundrans gott var det!

Nu blev det lite tyst här igen, jag gick och fick en helt galen magkatarr.. tror dom att det är iaf, nya tester ska göras imorgon( hoppas på det bästa då så inte jag för göra med kamera, någon som har gjort det?). Så legat vaken hela nätterna med krämper( i mellangärdet, någon som känner igen sig?). Så att få komma ut så här på landet var som balsam för mig. Se Alba leka med sina absoluta favorit älsklingar och få vara ute i det gröna gör mig så glad och känns som det botar de mesta! Gulligt att Alba går och kallar min bff Lisa ”MAMMA” hela tiden 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag förstår hur det är.har levt med en problemmage länge…flera år…och har gjort det mesta och bästa av undersökningar.
  Det är inte trevligt på något sätt med dessa kameraundersökningar men de är effektiva vilket väger upp det otrevliga så försök tänka så om det kan trösta lite.
  Långvarig eller kort men intensiv själslig stress,om man nu kan kalla det så,är ju ofta kopplat med mage och katarr…
  hoppas att du får fin hjälp. Brukar aldrig kommentera men det här låg väldigt nära mig och mitt då jag själv ska på jordens jobbigaste sjukhusbesök imorgon gällande magen.
  Krya på dig ♡ bloggen är fantastisk och läser jämt!

  susanna 2016-08-14 22:34:17
  Svara
  • Svar på susannas kommentar.

   Uuuooof lider med dig. Det är hemskt! Men du måste vara en power tjej som klarat det i flera år(!!). Jag hoppas verkligen det kommer till rätta inom kort. Har du testat utan laktos? Eller egentligen detoxa dig ordentligt från allt som man egentligen vill kanske ha.. ?
   – fet mat ( avokado är bra fet mat)
   – kaffe ( inte ens med mjölk)
   – laktos
   – alkohol
   – kryddig mat
   – fiberrik mat
   – syrlig mat
   – äta ofta men små portioner, typ skorpa i te..
   – soooooov så mycket som det går ( kroppen läker sig själv bäst då)

   Sen är det ju tyvärr den här dumma stressen som ställer till det hela. Och det finns det fina naturämnen man kan test att äta, så gå in på en BRA hälsokost och fråga dig fram. Du kan nämna magen oxå men helst få fram att du känner dig stressad! Har du testat äta Silicea? Kanske mer än en snabb kur än en långvarig men tänker om du har ont så du vill ha snabb hjälp tycker jag d hjälpte.
   Heja oss idag på läkar besöken <3 Tack för din kommentar! KRAMAR

   foodjunkie 2016-08-15 13:11:19
   Svara
 • Usch ja! Drabbades av magkatarr första gången förra vintern! Hade, precis som du, extrema smärtor i mellangärdet samt att jag konstant var illamående efter att jag hade ätit.

  Åt tabletter men blev inte helt bra, så var tvungen att göra gastroskopi.. Det var inte direkt en trevlig upplevelse och inget jag hoppas jag måste göra om. Hoppas det lugnar sig för dig och att du slipper undersökning!

  Emma 2016-08-14 21:38:15
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Urk burk, det är hemskt! Stackars.. Jag vet exakt vad du menar. Men jag är väldigt nyfiken vad dom sa efter du gjort gastroskopi? Känns som man bara får ett svar och inte kan göra så mycket mer än det man ska göra nu? Hur länge höll ditt i ? Fin du är som kommenterar.. men önskar att du såklart inte alls hade det! Ha en fin vecka och kram

   foodjunkie 2016-08-15 13:13:35
   Svara
 • Åh vilka underbara bilder kram helene Maxinnes mamma ❤️❤️❤️

  Helene 2016-08-14 21:25:20
  Svara
  • Svar på Helenes kommentar.

   UNDERBARA DU <3<3<3 jag vill komma förbi di koloni!! Den ser magisk ut. Hoppas ni alla mår bra! Puss

   foodjunkie 2016-08-15 13:14:32
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!