Den här var värd ett silverfat

IMG_6356

När man serverar sig själv på ett silverfat! Alltså inte att jag ligger på ett silverfat utan att jag själv får min mat på ett silverfat. Eller mat och mat tänker ni kanske. Mellis kan vi väl kalla det, jag blev sugen på avokado så det fick bli avokado med lite knäckebröd till. För det är inte knäckebröd med avokado.. Avokado med knäckebröd 🙂 Det under avokadon hade inte så stor betydelse vad det var för någonting mer än att det var krisigt. Jag spetsade med lite vallmofrön, flingsalt, nymalen svartpeppar och pytte-ytterts-mini-lite chiliflaks och krämig balsamico, det sista är ju inte det bästa för oss med magkatarr men förgyllde bilden iaf, dvs för mig med då jag alltid nästan äter med ögonen. Sen ser ju då mitt earl grey te svart ut på bilden, det är det dock inte, men honung är det iaf 🙂 Nu ska jag gå i luuung tackt och ta prover. Hoppas ni haft en underbar helg och bra start på måndagen! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!