Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Den här var värd ett silverfat

IMG_6356

När man serverar sig själv på ett silverfat! Alltså inte att jag ligger på ett silverfat utan att jag själv får min mat på ett silverfat. Eller mat och mat tänker ni kanske. Mellis kan vi väl kalla det, jag blev sugen på avokado så det fick bli avokado med lite knäckebröd till. För det är inte knäckebröd med avokado.. Avokado med knäckebröd 🙂 Det under avokadon hade inte så stor betydelse vad det var för någonting mer än att det var krisigt. Jag spetsade med lite vallmofrön, flingsalt, nymalen svartpeppar och pytte-ytterts-mini-lite chiliflaks och krämig balsamico, det sista är ju inte det bästa för oss med magkatarr men förgyllde bilden iaf, dvs för mig med då jag alltid nästan äter med ögonen. Sen ser ju då mitt earl grey te svart ut på bilden, det är det dock inte, men honung är det iaf 🙂 Nu ska jag gå i luuung tackt och ta prover. Hoppas ni haft en underbar helg och bra start på måndagen! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Man
  Niklas Berglind