Ett bär som bär på superkrafer

IMG_5946 IMG_5951

Nu ni käresta läsare, nu har jag fokuserat på den viktigaste punken i mitt liv, och det är att min lilla dotter är trygg. Jag har ju berättat lite för er att allt inte är sig likt längre.. och det har varit många olika boenden för oss ett tag för att allt är som det är. Det suger och det är kämpigt men det som får mig att bli lugn är att veta att allt bara blir bättre. Man har sitt egna ansvar för lycka och det ska jag lära Alba, ingen annan som kan bestämma hur eller när man ska eller kan vara glad. Hur mår ni? Hoppas glada i både kropp och knopp! Jag är riktigt taggad på massa nya recept, bara ställa mig och få till massa god mat för att boosta kroppen med nyttigheter 🙂 Och det som är på bilderna kan man säga är rena medicinen.. EN liten jordgubbe innehåller mer c-vitamin än EN stor apelsin. Ett bär som bär på superkrafter kan man säga. Så passa på nu innan säsongen är över!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Styrkekramar till dig!! Tack för att du delar med dig!

  Jeanette 2016-08-31 18:08:54
  Svara
  • Svar på Jeanettes kommentar.

   Hej fina och 1000 tack <3 jag får mina ryck när jag helt plötsligt delar med mig mer än annars.. är en ganska privat person men ibland kan även en sån tycka att det är skönt att få läcka ur sig lite. Så vill inte lova för mycket att jag kommer skriva va mig men det kan hända.. Ska ta mina styrkekramar nu och dricka en god kopp te innan jag ska sova 🙂 Tack och godnatt <3

   foodjunkie 2016-09-01 00:04:24
   Svara
 • Hej på dig!

  Ja fokusera på det viktigaste så blir det bra – vet precis hur det är att bryta upp och leta efter sin fasta punkt, och när man har en annan liten viktig person som man måste hålla ihop för – så gör man det och det blir ju bra till slut, men vägen dit är kämpig och som du skriver det suger. Det är en viktig sak du berör där ”att man har ansvar för sin egen lycka” för det är ju faktiskt så det är i sista änden, ingen annan kan hjälpa en där. Ser framemot att fortsatt följa dina härliga recept som jag förmedlar till mina arbetskamrater som nu också följer din blogg och precis som jag verkligen gillar dina härliga recept och alla fina bilder du delar med dig av. Ha en riktigt fin höst och stor kram till dig och Alba 🙂

  Petra 2016-08-30 15:14:12
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Hej min fina läsare! Jag blir så rörd att läsa din fina kommentar, inte för att jag vill att någon ska känna det som händer mig just nu.. men mer att du ger mig massa kraft av dina ord! Jag lovar att få ut inspiration här och inte få det dåliga att ta över. Det jag vill är ju att få inspirera till nyttig lätt smakrik och glad vardag och absolut inte min situation i livet just nu. Jag önskar bara jag kunde ge dig och arbetskollegerna en STOR kram här genom dataskärmen! Du är underbar och tack för din kommentar! Kram från mig och lilla Alba 🙂 <3

   foodjunkie 2016-08-31 23:59:09
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!