Lite tips om den saftiga kotten

IMG_6705 IMG_6733 IMG_6758 IMG_6766

Hur gott är det inte att göra ananas  smmmmmoothie? Och gör man ändå en sådan god smoothie kan man ju servera sitt sällskap på ett lite roligare sätt. Alltså i självaste ananasen! Väldigt enkelt och man ska ju ändå bara använda det som är där inne och inte skalet. I min smoothie hade jag:

 • 2 dl havremjölk
 • 1/2 ananas
 • 1 dl frysta hallon
 • 1/2 dl frysta lingon
 • 1/2 dl riven kokos
 • 4 msk chiafrön
 • liten ekologisk banan
 • 2 st dadlar

Mixar detta ordentligt och ha det i den urgröpta ananasen. Och toppa med lite riven kokos. Och det ni måste även testa att toppa riven kokos på är passionsfrukt, riktigt gott! Visst känns hela det här inlägget lite exotiskt/tropiskt, drömmer mig bort om en vit strand just nu iaf.. Men jag ska inte klaga, jag var faktiskt iväg på en magiskt tripp i helgen. Så är fylld med massa ny energi! Kanske ni märker? Det är så mysigt när ni skriver till mig och berättar för mig hur ni mår och frågar någonting <3  Och en sak ni ska lägga på minnet nu med ananas innan jag avslutar detta inlägg är att just denna saftiga kotte som den kallas för är bra för hälsan! Inte bara att den innehåller ett ämne som gör att den hjälper till med matsmältningen utan även ditt immunförsvar. Och en sak som inte handlar om hälsan utan en bonus som är bra för dom inblandade så smakar sperman bättre om man äter ananas. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Brukar aldrig kommentera på bloggar – men måste bara göra det nu

  alltså du sprider så himla bra energi!!!!! förutom alalr ecept som är… amazeballs, så hur du skriver,
  din ton och positivitet. den smittar av sig som attan!! har skrollat många sidor tillbaks nu och
  inser att du går igenom en tuff tid nu, och trots detta strålar du endå så mkt positivitet. Så fint.

  All lycka till dig å din gulliga unge, sluta aldrig vara så go som du e!!!

  Emelie 2016-08-31 22:11:00
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Men hej underbara du! Om det är sånna här kommentarer du sitter inne med när du läser runt så borde du kommentera mera, jag blev så extremt glad! Du kan verkligen sprida glädje!! TACK för att du tog din tid – vilja och skrev till mig iaf! För det är precis lite glädje jag behöver kan man ju säga.. Jag har svårt för att deppa ihop men att allt inte fungerar som de ska kan jag tyvärr inte fixa just nu, så att se mig bli ett grinigt vrak kan jag tyvärr inte dela med mig av. Och det är väl just därför jag vill min sida här för att få inspirera i lätta nyttiga recept så vardagen och kroppen mår bra och blir glada 🙂
   10000 tack igen från både mig och min gulliga unge <3

   foodjunkie 2016-09-01 00:11:10
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!