Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ser ni hur glad maten var som serverades?

IMG_6650IMG_6656IMG_6659IMG_6662IMG_6692IMG_6698IMG_6688

 

Är det någon som blev sugen? Eller var det någon som ser den glada gubben? Jag tycker det är magisk att den bara hamnade så där av sig själv, alltså ingenting vi har lagt dit med flit. En riktigt glad mat kan man väl då kalla sushi.. Jag älskar sushi och tycker det passar alla tillfällen. Vi var några som höll med om det idag och använde oss snabbt av foodora appen när hungerns slog ( eller log) till och vipps så plinga det på dörren med allt detta goda 🙂 Ska snart visa er en till sak jag var på dagen till ära. Man kan iaf säga att jag hade en asiat-mat-lover dag! Men allt jag vill skriva till er är massa tips! Kram så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Maten ser fantastisk ut, men jag blir ännu mer impad av hur fint du har hemma! Många stilsäkra val:)!! Ser supermysigt ut! Kikar in hos dig kontinuerligt och tyckte det va så tråkigt och höra att ni ska separera:(. Hoppas du mår bra efter omständigheterna. Ska du bo kvar i lägenheten? Kramar!

  Nina 2016-08-31 06:57:07
  Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Hej Nina! Den var verkligen jättegod. Vad gullig du är som kommenterar lägenheten, det är tyvärr inte hemma hos mig, utan hos min finaste vän som låter oss få bo här under tiden allt ska lösa sig. Tänk om alla hade en sådan vän!! Kram till dig <3 <3

   foodjunkie 2016-09-01 00:01:02
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind