Keso är köttfärs gjord på mumintroll

P1050433 P1050430

 

Någon som vill ha en snabb och enkel röra att ha på en knäckis? En röra som faktiskt är smakrik men det bästa av det är att den är proteinrik. Jag är inget fan av tonfisk så där på burk men slår hungern till efter typ 2 mils promenad som det typ blev idag så behövdes det gå fort med maten och där stod den där tonfiskbuken och förgyllde min mättnad. Och det är väl precis så vi alla ser den tråkiga burken, enkel och bra att ha. Jag blandade ihop:

 • 1 burk tonfisk
 • 1 dl röda linsor ( skölj av)
 • ca 1 msk dijon senap
 • 1 tsk kapris
 • 2 st torkade aprikoser/ man kan ta dadlar oxå
 • salt
 • nymalen svart peppar
 • chili flaks
 • Och KESO till detta blir perfekt. Speciellt på knäckebröd!

Jag nämnde ju att den var proteinrik och det kommer från tonfisken, linserna och keson. Och jag sa ju att jag gått en sådan där härligt lååång pw idag, ibland bara måste jag få gå av mig, jag älskar att gå helt enkelt. Jag är verkligen ingen joggare det har jag kommit fram till, men ser jag en joggare någonsin lee ska jag kanske överväga saken 😉 Men nu ska jag se till och göra någon god middag snart.. Hoppas ni alla fått en bra start på denna vecka! KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej fina!! Jag älskar din blogg och vill inte låta tråkig nu men reagerar så fort jag ser tonfisk pga denna artikel: http://www.expressen.se/geo/josephine-freje/slavar-piskas-blodiga-for-maten-i-din-butik/ (om hur mycket slaveriarbete det finns på thailändska fiskebåtar) kanske köper du prima ballerina tonfisk o vill tipsa för jag ser bara dom vanliga på Ica 🙁
  Kram Frida

  Frida 2016-09-05 19:22:57
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hej underbara Frida! TACK för du delar med dig av sånna viktiga saker!!!! Jag visste inget och ska på studts sluta att köpa hem. Usch och hoppas det blir mer rättvisa i världen!!! KRAMAR

   foodjunkie 2016-09-06 11:10:36
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!