Ett smoothie-moment

P1050497 (1)

 

Det är så härligt och vara inne i en smoothie-fas tycker jag. När allt bara rullar på i frys, kyl och skafferi med alla möjliga olika goda små saker som kan förgylla sin smoothie-moment. Det blir alltid roligast tycker jag och bara slänga ned någonting och se vad det blir. Även om man måste ha lite koll såklart. Så det inte blir för surt, sött, blaskigt osv.. Utan som med allt annat så vill man ha det lagom av allt och sen beror det ju hur hungrig man är om på hur man gör konsistensen. Denna är för en lite mer hungrig själ som gillar en nyttig smak

 • mandelmjölk
 • mandlar
 • chiafrön
 • grönkål
 • sprirulina
 • fryst ananas
 • fryst banan
 • avokado
 • dadlar

Äts gärna med kiwi, musli och blåbär 🙂 Hoppas ni alla haft en underbar helg <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! Har inte du skrivit något inlägg tidigare om att sluta med socker? Blir väldigt inspirerad av din livstil . Skulle gärna vilja ändra min men de är inte alla gånger så lät. Har du några bra knep du kan dela med dig av?

  Sophie 2017-01-06 17:05:43
  Svara
 • Perfekt inspiration! 🙂

  Charlotta 2016-09-15 17:11:50 http://cakeandbeans.com
  Svara
 • Hej!

  Jag vill egentligen bara skicka ett stort tack för allt du delar med, alla fina bilder och goda recept som inspirerar till att leva sundare. (tror jag har skrivit det förr) men mitt stor problem är att jag är en godisråtta (skall nu en gång för alla försöka ta tag i det), har för mig att du för ett tag sedan belyste just sockret, får bläddra tillbaka och se. Ha en fin dag! Kraaaaam

  petra 2016-09-13 10:21:04
  Svara
  • Svar på petras kommentar.

   Heeej min lilla goa läsare! TACK tack tack, jag tar åt mig ändå in till cellerna när nu ger mig så här fina komentarer <3 Jag är som dig, godisråtta fast endast i perioder, så fort man slutar att äta socker så glömmer man bort det. Men är man inne i det så går det inte att förstå att man ska klara sig utan haha. Men testa tre degar och ska du se att det blir bättre.. Hoppas 🙂 Sök i sök rutan på socker så kommer det upp säkert jag skrev om det.. KRAMAR och ett sista tack 🙂

   foodjunkie 2016-09-15 23:47:14
   Svara
 • Låter super gott! Finns det dock någon chans att kunna få några ungefärliga mått? Brukar aldrig lyckas vid improvisation hehe
  Så fin bild förresten också!

  Emmafri 2016-09-12 20:24:28
  Svara
  • Svar på Emmafris kommentar.

   Oj hoj, ja absolut, jag är ju sång som bara slänger ned, och möter tjockleken jag vill ha med mjölken samtidigt. SÅ testa att häll i lite i taget så lovar jag att du inte kommer misslyckas och ska jag tänkte på att ge exakta mått nästa gång <3

   foodjunkie 2016-09-15 23:48:40
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!