Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Alba 16 månader idag

IMG_1395 IMG_1400IMG_1511

Tänk att min lilla älskling fyller 16 månader idag, hurra hurra hurra! Finns ingen tokigare och som kan göra mig så glad som den här lilla kloka ungen. Hon härmar allt och lite till, har ett minne som inte ens jag har. Och hon vet exakt vad hon vill min underbara skatt. Vi kan verkligen ha kul ihop nu, antingen är det jag som är larvig eller så har jag hunnit lära henne vad jag tycker är kul.. Som idag har vi bada i sjön hela dagen och ätit glass i stora glass. Löjligt bara hur fort hon slukar en glass, och vill genast ha en ny när den är slut. Jag hoppas hon är lika nöjd som jag över hennes 16 månaders-dag 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind