Alba 16 månader idag

IMG_1395 IMG_1400IMG_1511

Tänk att min lilla älskling fyller 16 månader idag, hurra hurra hurra! Finns ingen tokigare och som kan göra mig så glad som den här lilla kloka ungen. Hon härmar allt och lite till, har ett minne som inte ens jag har. Och hon vet exakt vad hon vill min underbara skatt. Vi kan verkligen ha kul ihop nu, antingen är det jag som är larvig eller så har jag hunnit lära henne vad jag tycker är kul.. Som idag har vi bada i sjön hela dagen och ätit glass i stora glass. Löjligt bara hur fort hon slukar en glass, och vill genast ha en ny när den är slut. Jag hoppas hon är lika nöjd som jag över hennes 16 månaders-dag 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!