Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tips hur du får kroppen att tänka nyttig mat

IMG_7547 IMG_7553

 

Någonting som jag älskar med att komma hem hit till Sthlm ( coolt ändå och ha en förkortning på sin huvudstad) så är det alla fräscha ställen vi faktiskt har här. Bara slinka in och köpa med sig hälsosamma saker ( saker är det ju inte, men ni förstår nog vad jag menar) för kroppen. Den här salladen är så välfylld av nyttiga ting som får mig att hålla mig mätt så länge. Den är köpte jag på Dr. Salad och heter lyx-lådan, lyxigt värre och speciellt att få avsluta med en coconut- yoghurt på cashewnötter <3  Bra start på min mat-vecka helt enkelt.. Jag älskar att starta veckan bra, det känns som det smittar av sig hur hela veckan ska se ut då, är ni med hur jag menar?  Och det finns faktiskt en studie att det man startar dagen med att äta, kommer hjärnan vilja ha resten av dagen – så tips att börja dagen nyttigt och inte för flåttigt.. 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!